Over ons

Wie of wat is SKEP? Tsja, dat is een goede vraag. Eentje die ik mezelf ook regelmatig stel. SKEP is Afrikaans en staat voor scheppen, creëren. Dit is eigenlijk de beste samenvatting van wat ik leuk vind om te doen: creëren en innoveren. Telkens iets nieuws ondernemen. Ik houd ervan om met ondernemers, klanten, opdrachtgevers -en soms zelfs alleen – te brainstormen over nieuwe concepten. En deze vervolgens ook tot uitvoering te brengen.

Sinds 2009 is SKEP opgericht als paraplu, waaronder alle activiteiten een plekje krijgen. Op deze website heb ik geprobeerd de ideeën, concepten en projecten onder te verdelen in een aantal categorieën, dat werkt nou eenmaal wat overzichtelijker voor jou als bezoeker.

Met ingang van 2015 houdt SKEP kantoor in Ulft. Ons bezoekadres:

Pastoor Vernooijstraat 16
7071 BR Ulft


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook