Published on september 14th, 2017 | by Jojanneke Radstake

AH Sportfestijn

In het weekend van 9 & 10 september 2017 stond het AH Sportfestijn in Den Haag op het programma. Productie lag in handen van Xsaga, en SKEP werkte hier aan mee!

Helaas is op zaterdagochtend vanuit Albert Heijn besloten het Sportfestijn af te gelasten, vanwege het slechte weer. Een enorme teleurstelling voor alle betrokken partijen. Vol goede moed kijken we dan ook uit naar volgend jaar, wanneer hopelijk de officiële eerste editie van het AH Sportfestijn in het zonnetje geopend kan worden!


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook