Ook dit jaar organiseert SKEP het Youngtimer Event. Dit jaar op  zon..." /> Youngtimer Event 2017 – SKEP

Events

Published on april 26th, 2017 | by Mike van Moorselaar

0

Youngtimer Event 2017

Ook dit jaar organiseert SKEP het Youngtimer Event. Dit jaar op  zondag 11 juni in prachtige Doetinchem. De voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben hoge verwachtingen van de editie van 2017! Voor meer informatie kijk op www.youngtimerevent.com.

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook