Op tweede Paasdag de allereerste AH Buitendag: een kijkje bij de boer..." /> AH Buitendag 2017 – SKEP

Published on april 19th, 2017 | by Mike van Moorselaar

AH Buitendag 2017

Op tweede Paasdag de allereerste AH Buitendag: een kijkje bij de boer! Productie door Xsaga; SKEP mocht er aan meewerken. Het evenement heeft op 70 locaties door heel het land meer dan 80.000 bezoekers mogen verwelkomen. SKEP is trots mee te hebben gewerkt aan deze prachtige en professionele productie.

SKEP was in de voorbereiding verantwoordelijk voor de locatie opbouw en tijdens het event voor alle bedrijven uit Brabant die zich hadden aangemeld. Een geslaagde dag met een schitterend resultaat! 

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook