De Museumweek was een succes! SKEP heeft in opdracht van Xsaga mee mo..." /> Nationale Museumweek 2017 – SKEP

Published on april 19th, 2017 | by Mike van Moorselaar

Nationale Museumweek 2017

De Museumweek was een succes! SKEP heeft in opdracht van Xsaga mee mogen werken aan een mooie week vol museum op locatie. Zo werd het meisje Yde weer tot leven gebracht, in Assen stond de Gouden Letterkast uit het Nationaal Onderwijsmuseum op het Statenplein en in Dordrecht straalde de Ploeger uit Helmond op het Havenplein. We kunnen terug kijken op een week verdiende aandacht voor Ons Echte Goud!

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook