In de streektaalquiz Alles Plat testen we de dialect-kennis van de Ge..." /> Alles Plat – SKEP

Published on september 1st, 2017 | by Mike van Moorselaar

Alles Plat

In de streektaalquiz Alles Plat testen we de dialect-kennis van de Gelderlander en spijkeren we de kijker meteen even bij! Iedereen week worden twee kandidaten uit verschillende streken uit de provincie in de studio aan de tand gevoeld over hun kennis van het Gelders dialect. De winnaar gaat naar huis met de nu al legendarische mand vol streekproducten! Presentator is niemand minder dan Alberto himself. Voor SKEP dus weer een onwijs leuke nieuwe uitdaging! 16 afleveringen zijn reeds in de studio opgenomen, en de geluiden over een nieuwe reeks afleveringen voor volgend seizoen zijn veelbelovend!

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook