App

Published on juli 11th, 2016 | by skep

0

Instalivery

Just an idea to make this world a little smarter: Instalivery. A delivery app that can realise 1-hour delivery. From groceries to a tablet, and from shoes to your favorite book. Instalivery connects local shoppers, runners & store owners in one smart system.

Instalivery is a start-up, and therefore needs people that want to invest their time, passion & money into this wonderfull idea.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook