Published on april 10th, 2016 | by skep

Groeten uit Gelderland 2016

Groeten uit Gelderland is een toeristisch televisieprogramma op Omroep Gelderland. Voor dit programma hebben Floris en Alberto de bijzondere uitnodiging gekregen om op bijzondere locaties in de provincie Gelderland te overnachten.

SKEP levert een kant-en-klaar item op aan Omroep Gelderland, en is dus verantwoordelijk voor productie, redactie, camera, regie én montage.

De eerste overnachting vond plaats in de Silogie in Epe.

Tags: , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook