Published on september 10th, 2016 | by skep

Allerhande Kerstfestival 2016

Voor een kerst om nooit te vergeten…

Het Allerhande Kerstfestival is een sfeervol foodfestival dat gaat over proeven. Drie dagen lang een feest van inspiratie over eten & drinken. Het hele kerstmenu komt aan bod; van voor- tot nagerecht, van borrel tot ontbijt. Er zijn kookworkshops en demonstraties. Maar er is ook live-muziek, een uitnodigend schaatsplein met winterse lekkernijen en er zijn allerlei leuke kinderactiviteiten. Het Allerhande Kerstfestival is een inspirerende menukaart voor een zorgeloze kerst. Een kerst om nooit te vergeten!

SKEP is ook in 2016 voor Xsaga werkzaam in het productieteam van het festival, dat plaats vindt bij het Spoorwegmuseum op 9,10 & 11 december. Alle info is terug te vinden op www.allerhandekerstfestival.nl

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook