Published on september 14th, 2016 | by skep

Kinderen voor Kinderen 2016

Ook in 2016 mogen we weer meewerken aan de spetterende show van Kinderen voor Kinderen 37. Niet alleen Live in Concert, ook de productie van de videoclip zal dit jaar met medewerking van SKEP tot stand komen. Release van de videoclip in augustus 2016. Live in Concert 37 zal dit jaar in Haarlem zijn, in de prachtige Philharmonie.  Het concert zal op 14/15 oktober worden opgenomen.

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook