Published on april 20th, 2016 | by skep

Nationale Museumweek 2016

In opdracht van Xsaga hebben we letterlijk en figuurlijk goud in handen: Ons Echte Goud! De Nationale Museumweek bevat onthullingen van bizar gouden pronkstukken in het hele land. Kunstschatten uit musea, idiosyncratisch uitvergroot en buiten het museumgeplaatst. En: voorzien van een blinkend gouden laag! Van museumweekend naar museumweek, en van standaard rtv campagne naar live events.

Voor dit project heeft SKEP bijgedragen aan de productie. Met name het scouten, definiëren en produceren van de beste locatie voor deze live events. Zeven onthullingen, midden in stadscentra, tussen de mensen!

/ons echte goud\
Nederland telt vele prachtige museumcollecties over geschiedenis, beeldende kunst, natuurhistorie, economie, wetenschap, techniek en volkenkunde. Grote en kleinere musea vertellen onmisbare verhalen. Ze bewaren alles dat van tijdloze, onschatbare waarde is. Collecties zijn het geheugen van een stad, een streek, van ons land en daarmee van onszelf. Elk museum, elke collectie toont ons een deel van een geweldige rijkdom, ons echte goud!

Nationale Museumweek
Van 18 tot en met 26 april staat tijdens de Nationale Museumweek een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is, in de schijnwerpers. U kunt het ontdekken door verrassende initiatieven, binnen en buiten de muren van het museum. Dichterbij dan je denkt!

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook