Published on juni 15th, 2016 | by skep

Zomer in Gelderland 2016

Ook dit jaar mogen we weer bijdragen aan hét zomerprogramma van Omroep Gelderland: Zomer in Gelderland!  In de maand augustus gaat Omroep Gelderland het zesde seizoen maken van het vrolijke programma Zomer in Gelderland: een dagelijks live programma, vanaf het plein van een dorp of stad uit de provincie Gelderland. Vanaf maandag 3 augustus staan we elke dag in een andere plaats, vijf dagen in de week, gedurende 4 weken . Presentatie is in handen van Angelique Kruger.

 

 

 

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook