Published on mei 3rd, 2016 | by skep

Youngtimer Event 2016

Met ingang van 2015 zal Forever Young plaats vinden bij Classic Park in Boxtel. Ook hebben we gekozen voor een vast moment ieder jaar: de zondag van het Hemelvaartsweekend. In 2015 is dit zondag 17 mei. We verwelkomen je graag op het leukste auto evenement van Nederland!

Forever Young is het jaarlijkse evenement voor youngtimers: auto’s uit de jaren 70/80/90.  SKEP verzorgt sinds editie 1 (2012) de productie en samenstelling van dit auto evenement van eerste idee tot PR, website en event productie. Forever Young trekt zo’n 3000 autoliefhebbers uit heel het land, en meer dan 1000 youngtimers.

Alle informatie op www.youngtimerevent.com.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook