Published on oktober 20th, 2012 | by skep

Intens

Eline Veerman is net veertig en heeft al alles wat haar hart begeert: een interessante baan, een mooi appartement, een krachtig en positief karakter én Mark, de liefde van haar leven. Hij is de man waarvan ze weet dat hij voor haar, en zij voor hem bestemd is. Er is maar één probleem: Mark heeft zijn leven al aan een andere vrouw gegeven en kan zich daar niet zomaar van losmaken. Eline en Mark blijven elkaar steeds onverwachts tegenkomen, alsof het lot met hen speelt. Ze voelen hoe de aantrekkingkracht tussen hun twee groter blijft worden. Beiden lijken ze gevangen te zitten in de onmogelijkheid van deze situatie. Het slaat een alsmaar groter gat in hun hart. Voor Eline lijkt er maar één oplossing te zijn: een leven zonder haar geliefde Mark. Maar is dat een keuze als je diep in je hart weet dat hij de lotsbestemming van je leven is?

SKEP co produceerde en financierde deze Nederlandse speelfilm. Informatie op www.intensdefilm.nl

Tags: , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • Wie zijn wij?

    SKEP staat voor scheppen of creëren. Dat doen wij graag en goed. SKEP ontwikkelt en produceert mediaconcepten, in opdracht en in eigen beheer. Van flyer tot festival, en van liveblog tot liveshow. Passie voor ons werk staat centraal. Van niets íets maken, dat doen we het liefst. Met liefde, maar zonder fratsen. Met als doel: mensen raken en bij elkaar brengen!

  • Partners en opdrachtgevers

  • Actueel

  • Recent

  • Facebook